Ποιοι Είμαστε

Το Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο κινεζικής γλώσσας Hong Long είναι αναγνωρισμένο από το Office of Chinese Language Council International(HANBAN).

Το Hong Long διαθέτοντας μακροχρόνια εκπαιδευτική εμπειρία προσφέρει μαθήματα για τα επίπεδα HSK1-HSK6, προφορικά μαθήματα Κινεζικών HSKK, μαθήματα κινεζικής για επαγγελματίες (BCT & Tourism Courses) καθώς επίσης και εξατομικευμένα μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή ή της εκάστοτε επιχείρησης. Από το 2018 το Hong Long προσφέρει, επίσης, μαθήματα ιαπωνικής γλώσσας για τα 5030επίπεδα N1-N5.

Το Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Hong Long βρίσκεται στο κέντρο των Αθηνών, έχει εύκολη πρόσβαση, φιλόξενο περιβάλλον και άρτια οργανωμένους εξεταστικούς χώρους, ούτως ώστε να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εξεταστική και εκπαιδευτική εμπειρία. Επιπροσθέτως, διαμεσολαβεί για την αποστολή οργανωμένων groups μαθητών στο Πεκίνο και για την συμμετοχή τους σε συναρπαστικά εκπαιδευτικά summer camps ενώ παράλληλα διοργανώνει με προοδευτικά αυξανόμενη συχνότητα εκπαιδευτικά και πολιτισμικά σεμινάρια στοχεύοντας στην εξοικείωση των σπουδαστών του με τον πολυποίκιλο κινεζικό πολιτισμό.

Πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η ουσιώδης, εις βάθος διδασκαλία της Κινεζικής Γλώσσας, η απρόσκοπτη διεξαγωγή εξετάσεων και, φυσικά, η μεταλαμπάδευση στους σπουδαστές μας του μακραίωνου, πολυδιάστατου και επιβλητικού Κινεζικού Πολιτισμού.

error: