Συχνές Ερωτήσεις για τα Μαθήματα

Το HongLong βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας! Γκυϊλφόρδου 5 (4 όροφος). Μόνο 3 λεπτά μακριά από το σταθμό Βικτώρια.
Η Εκπαίδευση κινεζικής γλώσσας είναι το μόνο που κάνουμε καλύτερα. Για περισσότερα από 10 χρόνια βοηθούμε τους μαθητές μας να μαθαίνουν με επιτυχία κινέζικα. Έχουμε ηγετική θέση στον τομέα της κινεζικής γλώσσας στην περιοχή της Αθήνας. Το σχολείο μας είναι το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο δοκιμών στην Ελλάδα για όλες τις κατηγορίες πτυχίων (YCT, HSK, HSKK, BCT, Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης Δασκάλων). Στο σχολείο μας ένας μαθητής έχει την ευκαιρία να μάθει με έναν εξαιρετικό συνδυασμό κινεζικής κουλτούρας και γνώσης.
Το σχολείο HongLong έχει πολύ αυστηρή πολιτική σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που συνεργάζονται. Όλοι οι καθηγητές μας έχουν πτυχίο πανεπιστημίου, ή μεταπτυχιακό δίπλωμα στη γλώσσα. Είναι είτε φυσικοί ομιλητές είτε στο υψηλότερο πιστοποιημένο επίπεδο στην κινεζική γλώσσα, έχουν επίσης μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία του κινέζικής γλώσσας. Οι καθηγητές μας μιλούν τουλάχιστον 3 ξένες γλώσσες. Είναι πρόθυμοι να διαδώσουν την κινεζική γλώσσα.
Όπως κάθε άλλη γλώσσα στον κόσμο, η κινεζική γλώσσα έχει ορισμένα μέρη που είναι αρκετά εύκολα και μερικά δύσκολα να κατανοήσουν, ειδικά για τους δυτικούς ανθρώπους. Πρώτα απ 'όλα, ένα από τα ευκολότερα είναι η γραμματική που δεν είναι περίπλοκη, οι λέξεις είναι απλές και εύκολο να θυμηθούμε. Από την άλλη πλευρά, οι Κινέζοι δεν διαθέτουν αλφάβητο, η σύνταξη μερικές φορές είναι δύσκολο να συνηθιστεί και οι χαρακτήρες φαίνονται αδύνατο να απομνημονεύτουν απο μερικούς ανθρώπους.
Το σχολείο μας δίνει την ευκαιρία στους μαθητές μας να έχουν κινέζικα μαθήματα, ιαπωνικά μαθήματα και ελληνικά μαθήματα.
Το κλειδί για την εκμάθηση των χαρακτήρων είναι η εξάσκηση. Πρέπει να βρείτε χρόνο για να εξασκηθείτε καθημερινά. Εκτός από αυτό, μια άλλη εξαιρετική προσέγγιση για να τους απομνημονεύσετε είναι να γράφετε μικρά δοκίμια κάθε φορά που έχετε ένα μάθημα, χρησιμοποιώντας καθημερινές εκφράσεις.
Η ομιλία μπορεί επίσης να φαίνεται δύσκολη για ορισμένους από εσάς λόγω του γεγονότος ότι η σύνταξη είναι ασυνήθιστη, ενώ οι λέξεις είναι πολύ σύντομες. Προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή προφορά, κάποιος συχνά χρειάζεται να ακούσει τους κινέζικούς διάλογους, να μιλήσει και να συμμετάσχει σε μια συζήτηση σε κάθε ευκαιρία.
Το κόστος εξαρτάται από το επίπεδο στο οπιό βρίσκεστε. Μπορείτε να πληρώσετε είτε στο κέντρο μας είτε να καταθέσετε τις αμοιβές σπουδών στην τράπεζα.
Ναι, φυσικά μπορείτε να αρχίσετε να μαθένετε κινέζικα. Το HongLong προσφέρει μαθήματα εξ αποστάσεως. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να κάνετε μαθήματα σε ομάδες είτε ιδιαίτερα.
Μπορείτε ακόμα να συμμετάσχετε! Όλοι οι καθηγητές μας μιλούν τουλάχιστον 3 γλώσσες: Ελληνικά, Κινέζικα και Αγγλικά.
Τα μαθήματα διαρκούν 8 μήνες.
Μία ή δύο φορές ανα εβδομάδα.
Ανάλογα με το επίπεδο, ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά μάθημα κυμαίνεται μεταξύ 4-10 μαθητών περίπου.
Μπορείτε να μιλήσετε και να κατανοήσετε τους βασικούς διαλόγους όταν φτάσετε στο επίπεδο HSK1 σε 50-60 ώρες.
Αφού ολοκληρώσετε 60 ώρες μαθήματα, θα είστε έτοιμοι να το πάρετε και να επιτύχετε υψηλές βαθμολογίες.