Μαθήματα Κινεζικής Γλώσσας

Μαθήματα Κινεζικής Γλώσσας

To Eκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Hong Long, διαθέτοντας μακροχρόνια εκπαιδευτική εμπειρία, προσφέρει μαθήματα κινεζικών για τα επίπεδα HSK1-HSK6, προφορικά μαθήματα κινεζικών HSKK, μαθήματα κινεζικών για παιδιά και εφήβους YCT, μαθήματα κινεζικής για επαγγελματίες (BCT & Tourism Courses) καθώς επίσης και εξατομικευμένα μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή ή της εκάστοτε επιχείρησης. Το Hong Long διαθέτει τμήματα ενηλίκων, φοιτητών, εφήβων και παιδιών.

αίθουσα-κινέζικα

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Hong Long αποτελείται από έμπειρους καθηγητές κινεζικής και ελληνικής καταγωγής πρωταρχικός στόχος των οποίων είναι η εις βάθος διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας καθώς και η μεταλαμπάδευση του πολυποίκιλου κινεζικού πολιτισμού.

Tο Eκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Hong Long παρέχει άριστη προετοιμασία για τις πιστοποιήσεις  HSK, HSKK, BCT & YCT. Το ποσοστό επιτυχίας των σπουδαστών μας στις εν λόγω εξετάσεις αγγίζει κάθε χρόνο το 100%, γεγονός που μας καθιστά εξαιρετικά υπερήφανους.

Αποτελώντας το πιο σύγχρονο Εξεταστικό Κέντρο Κινεζικής γλώσσας στην Αθήνα, το Hong Long διαθέτει φιλόξενο περιβάλλον και άρτια οργανωμένους εξεταστικούς χώρους ούτως ώστε να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εξεταστική εμπειρία. Όλες οι εξετάσεις είναι internet based και διεξάγονται μέσω της χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Οι λόγοι που ωθούν κάθε ενδιαφερόμενο στην εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας ποικίλλουν. Δύνανται να είναι αμιγώς προσωπικοί αλλά και αμιγώς επαγγελματικοί. Πρόκειται, ωστόσο, για αδιαμφισβήτητο γεγονός πως, η γνώση της κινεζικής γλώσσας και η κατοχή των σχετικών πιστοποιητικών γλωσσομάθειας συνιστά-στο πλαίσιο της σύγχρονης παγκοσμιοποιημένης εργασιακής αγοράς- ένα σπουδαίο προσόν για την επαγγελματική ανέλιξη κάποιου.

Μαθήματα – Τμήματα

Χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον για την εκμάθηση της Κινέζικης γλώσσας, προσαρμόζουμε τα τμήματα και τα ιδιαίτερα που πραγματοποιούνται στο Honglong, σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών μας.

 

[WPSM_AC id=1304]

 

Ενημερωθείτε για τα μαθήματα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

error: