ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Το Κέντρο μας δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στη γνώση της κινεζικής κουλτούρας, επίσης στόχος μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας την εμπιστοσύνη και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να επικοινωνούν αποτελεσματικά στα κινέζικα καθώς και να τους διδάσκουν τις πολλές πτυχές του κινεζικού πολιτισμού διοργανώνοντας διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες!

Θεωρείται ένα από τα κυριότερα κομμάτια στην κινέζικη κουλτούρα, καθώς οι Κινέζοι ήταν οι πρώτοι που το χρησιμοποίησαν τόσο ως φάρμακο όσο και ως ρόφημα σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Η παραδοσιακή ιεροτελεστία παρασκευής τσαγιού είναι μια άριστα ενορχηστρωμένη σειρά γεγονότων.
Η παραδοσιακή κινέζικη ζωγραφική θεωρείται μια από τις κυριότερες και πιο αρχαίες μορφές τέχνης στην κινέζικη κουλτούρα.

Κινεζική καλλιγραφία: η τέχνη της γραφής των ιδεογραμμάτων
[one_half]Στους σπουδαστές μας παρέχεται η δυνατότητα να ταξιδέψουν στο Πεκίνο, τους καλοκαιρινούς μήνες (Summer Camps), με σκοπό την εξοικείωση με την κινεζική γλώσσα και την κινεζική κουλτούρα, καθώς και την απόκτηση εμπειριών.

[/one_half] [one_half_last]

Δίνεται επίσης η ευκαιρία στους καθηγητές μας να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια και νέους τρόπους μετάδοσης της κινεζικής γλώσσας ταξιδεύοντας στο Πεκίνο τους καλοκαιρινούς μήνες.

[/one_half_last]
Επιμορφωτκό Πρόγραμμα Κατάρτισης Καθηγητων Κινεζικής Γλώσσας