Κινέζικη Γλώσσα

Κινέζικη Γλώσσα

Γιατί να μάθετε κινέζικα;

Η κινέζικη γλώσσα είναι μία από τις αρχαιότερες γλώσσες όλου του κόσμου, η ιστορία της οποίας ξεπερνάει τα 1000 χρόνια.  Τα κινέζικα σήμερα είναι η γλώσσα που μιλάνε οι περισσότεροι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη μας. Συγκεκριμένα, πάνω από 1 δις ανθρώπων μιλάει την μανδαρινική διάλεκτο, η οποία είναι η επίσημη σύγχρονη ομιλούμενη κινέζικη γλώσσα.

Στο HongLong πέρα από τα σύμβολα, θα σας διδάξουμε και την φιλοσοφία αλλά και την κουλτούρα που κρύβεται πίσω από αυτά.  Οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα συμμετοχής σε πληθώρα δραστηριοτήτων που έχουν άμεση σχέση με την αρχαία κουλτούρα των Κινέζων, όπως είναι η παραδοσιακή κινέζικη καλλιγραφία,  το chinese brush painting, μαθήματα feng shui , και πάρα πολλά άλλα!

[segment class=”features-list-alternate”] [heading2 title=”ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ HONGLONG” pitch_text=”] [wrap class=”row first”] [one_third] [service_item icon=”icon-stats3″ title=”Σίγουρη Επιτυχία” description=”Κάθε χρόνο το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών μας αγγίζει το 100%!”] [/one_third] [one_third] [service_item icon=”icon-desktop” title=”Εξεταστικό Κέντρο” description=”To Honglong είναι το πιο σύγχρονο & αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο με εξετάσεις μέσω Η/Υ.”] [/one_third] [one_third_last] [service_item icon=”icon-clock” title=”Online Διαχείριση” description=”Προσφέρουμε online εγγραφή, ύλη και δοκιμαστικά τεστ για ευελιξία και ευκολία.”] [/one_third_last] [/wrap] [/segment]

Υπάρχουν διαθέσιμα μαθήματα για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες – ενήλικες και παιδιά – ενώ με τόσα χρόνια εμπειρίας μπορούμε να εγγυηθούμε την επιτυχία σας. Οι καθηγητές μας, Κινέζοι και Έλληνες, είναι όλοι πιστοποιημένοι, επαγγελματίες και ομιλούν αγγλικά και ελληνικά πέρα από κινέζικα. Στοχεύουμε στην  καλύτερη συνεργασία μεταξύ μαθητή και δασκάλου.

Η φιλοσοφία μας δεν έγκειται στην επιφανειακή εκμάθηση της κινέζικης γλώσσας αλλά στην βαθιά και καθημερινή τριβή με τον πολιτισμό της Κίνας, μέσα από την γνωριμία των μαθητών μας με τα κινέζικα ήθη και έθιμα.

[segment class=”action-call-segment”] [action_call text=”Ενημερωθείτε άμεσα για τμήματα!” button_url=”https://honglong.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/” button_text=”ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ” button_color=”default”] [/segment]
error: