Κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας παρακαλείσθε να ακολουθήσετε τα εξής βήματα, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας:

Κατάθεση σε τράπεζα:

Για πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

Με κατάθεση στην Alpha Bank στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Παρακαλούμε όπως εξοφλήσετε τα εξέταστρα πριν την αναγραφόμενη προθεσμία που αντιστοιχεί στην ημερομηνία της επιλογής σας.

* Παρακαλούμε να σημειωθεί ότι εάν αποφασίσετε να πληρώσετε μέσω e-banking μέσω άλλης τράπεζας πλην Alpha Bank, όλες οι τραπεζικές χρεώσεις βαρύνουν τον εντολέα. Για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στην Alpha Bank για τις συναλλαγές σας.
(Παράδειγμα: τέλη συναλλαγων Eurobank(1€)

τέλη συναλλαγων Alpha Bank (2€)

Συνολικό καταβληθέν ποσό : Χρέωση εξετάσεων για HSK1 50.00€ + τέλη τραπεζικής συναλλαγής (3€) = 53.00€)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Bank Name: Alpha Bank
BIC/SWIFT: CRBAGRAA
Account Holder: XUE JIANHONG WEI
Account No: 367 002101 225133
IBAN: GR02 0140 3670 3670 0210 1225 133

[one_half]Βήμα 1.
Παρακαλούμε στην κατάθεσή σας να αναφέρετε απαραιτήτως ως αιτιολογία:
1. Ονοματεπώνυμο του εξεταζόμενου,
2. Το πτυχίο που δηλώσατε,
3. Ημερομηνία εξέτασης.

[/one_half] [one_half_last]Βήμα 2.
Εφόσον ολοκληρώσετε την πληρωμή των εξέταστρων μέσω τραπεζικού λογαριασμού, αποστείλετε μέσω email την απόδειξη πληρωμής, είτε σε ψηφιακή μορφή είτε ως φωτογραφία στο honglonggr@gmail.com[/one_half_last]

Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, θα σας σταλεί το Admission Ticket την ημέρα λήξης της προθεσμίας που αντιστοιχεί στην ημερομηνία εξέτασης που επιλέξατε. Το Admission Ticket πρέπει να το έχετε μαζί σας την ημέρα των εξετάσεων μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα.

Σε περίπτωση που έχετε ακολουθήσει τα βήματα αλλά δεν λάβετε το admission ticket 12 ημέρες πριν την διεξαγωγή των εξετάσεων παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και όχι λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή των εξετάσεων, διότι στην τελευταία περίπτωση το Honglong δε φέρει κάποια ευθύνη.

Πληρωμή μέσω Κάρτας/Paypal:

1) Θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

2) Ολοκληρώσετε την πληρωμή σας παρακάτω, επιλέγοντας το πτυχίο που επιθυμείτε και την επιλογή “Pay Now” στην αντίστοιχη κατηγορία. Έπειτα θα μεταφερθείτε στην σελίδα της Paypal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.
*Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στην Paypal θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν, η διαδικασία δημιουργίας ενός λογαριασμού Paypal διαρκεί 1-2 λεπτά.

[one_half]

HSK

HKK
[/one_half] [one_half_last]

YCT – YCT (Προφορικά)

BCT
[/one_half_last]

Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, θα σας σταλεί το Admission Ticket την ημέρα λήξης της προθεσμίας που αντιστοιχεί στην ημερομηνία εξέτασης που επιλέξατε. Το Admission Ticket πρέπει να το έχετε μαζί σας την ημέρα των εξετάσεων μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

*Σε περίπτωση που έχετε ακολουθήσει τα βήματα αλλά δεν λάβετε το admission ticket 12 ημέρες πριν την διεξαγωγή των εξετάσεων πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε άμεσα και πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων. Η οποιαδήποτε ενέργεια μετά το πέρας της προθεσμίας δεν αποτελεί ευθύνη του εξεταστικού κέντρου HongLong.

error: