Επιβεβαίωση Καταχώρησης

Τέλεια!
Λάβαμε στοιχεία σας με επιτυχία

Σε περίπτωση που η κατάθεσή σας δεν αντιστοιχεί στο ορθό ποσό ή προκύψει οποιαδήποτε πρόβλημα αναφορικά με την διαθεσιμότητα των θέσεων, η εγγραφή σας δεν θα θεωρηθεί ολοκληρωμένη και η σχολή μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα προς επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση που έχετε ακολουθήσει τα βήματα αλλά δεν λάβατε το admission ticket 12 ημέρες πριν την διεξαγωγή των εξετάσεων πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε άμεσα και πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Το Admission Ticket πρέπει να το έχετε μαζί σας την ημέρα των εξετάσεων μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα.

Η οποιαδήποτε ενέργεια μετά το πέρας της προθεσμίας δεν αποτελεί ευθύνη του εξεταστικού κέντρου HongLong.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

Ημερομηνίες Εξετάσεων

Εάν η κατάθεσή σας δεν αντιστοιχεί στο ορθό ποσό η εγγραφή σας δεν θα θεωρηθεί ολοκληρωμένη, η σχολή μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι δοκιμές HSΚ / HSKK / YCT / BCT του HongLong βασίζονται σε υπολογιστή και όχι στο Διαδίκτυο. Οι υποψήφιοι πρέπει να πάνε στο καθορισμένο εξεταστικό κέντρο για να κάνουν το τεστ
Η προθεσμία εγγραφής είναι 11 ημέρες πριν από την ημερομηνία δοκιμής, αλλά λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, οι θέσεις θα δοθούν βάσει προτεραιότητας.
Τα εισιτήρια εισόδου θα εκδοθούν 10-25 ημέρες πριν από την ημερομηνία δοκιμής.
HSK / YCT 16 ημέρες μετά τη δοκιμή. HSKK / BCT: 30 ημέρες μετά τη δοκιμή.
14-16 ημέρες μετά τη δοκιμή, συνδεθείτε στο www.chinesetest.cn, εισαγάγετε το όνομα του υποψηφίου + τον αριθμό εισιτηρίου εισόδου για έλεγχο. Λάβετε υπόψη ότι το HongLong δεν μπορεί να ελέγξει τα αποτελέσματα των δοκιμών εκ μέρους των υποψηφίων.
Συνήθως 3 μήνες μετά τη δοκιμή, το HongLong θα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους υποψηφίους σχετικά με τον χρόνο και τη μέθοδο συλλογής πιστοποιητικών.
2 τρόποι για να λάβετε το πιστοποιητικό α) Συλλέξτε το πιστοποιητικό στο HongLong (ο υποψήφιος φέρνει το δελτίο ταυτότητάς του και το εισιτήριο εισόδου) β) Μέθοδος ταχείας παράδοσης: οι υποψήφιοι πρέπει να παρέχουν λεπτομερή διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και ταχεία παράδοση.
Επισκεφθείτε ξανά τον ιστότοπο, επειδή το www.chinesetest.cn συχνά αντιμετωπίζει υψηλή κίνηση στο Διαδίκτυο.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αλλάξουν την ημερομηνία δοκιμής για την οποία έχουν εγγραφεί, για κάθε αλλαγή, οι υποψήφιοι πρέπει να πληρώσουν το 30% του τέλους δοκιμής ως χρέωση υπηρεσίας.
HSK2, HSK4, HSK6, YCT, BCT: οι υποψήφιοι εισέρχονται στον χώρο στις 08:30 και το τεστ θα ξεκινήσει στις 09:00. HSK1, HSK3, HSK5: οι υποψήφιοι εισέρχονται στον χώρο στις 13:00 και η δοκιμή θα ξεκινήσει στις 13:30. HSKK1, HSKK2, HSKK3: οι υποψήφιοι εισέρχονται στον χώρο στις 16:00 και η δοκιμή θα ξεκινήσει στις 16:30. Οι υποψήφιοι που φθάνουν μετά την έναρξη της δοκιμής δεν θα επιτρέπεται να εισέλθουν στο χώρο των δοκιμών. Σε περίπτωση αλλαγών στους χρόνους δοκιμής, υπερισχύουν οι πληροφορίες σχετικά με το εισιτήριο εισόδου που λαμβάνουν οι υποψήφιοι.

728×90

To Honglong είναι αναγνωρισμένο Εξεταστικό Κέντρο της Κινέζικης Γλώσσας και το παρακάτω πρόγραμμα περιέχει πληροφορίες σχετικά με την μέρα και την ώρα διεξαγωγής των εξετάσεων στον χώρο μας. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται μέσω υπολογιστή και είναι αυστηρά σύμφωνα με τα πρότυπα διαφόρων φορέων (HanBan, Confucius, HSK) που μας πιστοποιούν.

ΤΟ HONGLONG ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ:

HanBan, Κινέζικα

Confucius Institute, Ινστιτούτο, Κινέζικη, γλώσσα

error: