Μαθήματα Κινέζικής Γλώσσας

Τα Κινέζικα Μαθήματα σας παρέχουν άριστη προετοιμασία και σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις! Τα Μαθήματα Κινέζικων στο Honglong αφορούν όλες τις πιστοποιήσεις αλλά και όλα τα επίπεδα της Κινέζικης γλώσσας.  Οι καθηγητές μας είναι ελληνικής και κινέζικης καταγωγής και μιλούν αγγλικά και ελληνικά, ενώ έχουν σκοπό να μεταδώσουν όχι μόνο την Κινέζικη γλώσσα αλλά και την Κινέζικη κουλτούρα.

αίθουσα-κινέζικαΜε 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης, παρέχουμε στους μαθητές μας άριστη προετοιμασία για την πιστοποίηση της Κινέζικης γλώσσας. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κάθε μήνα (δείτε το πρόγραμμα). Τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας κάθε χρονιά αγγίζουν το 100% και αυτό μας κάνει εξαιρετικά υπερήφανους.

Το Honglong σας δίνει την δυνατότητα να δώσετε εξετάσεις μέσω υπολογιστή στο πιο σύγχρονο εξεταστικό κέντρο της Αθήνας. Αυτό μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε όχι μόνο υψηλού επιπέδου διδασκαλία Κινεζικής γλώσσας αλλά και άριστη διεξαγωγή εξετάσεων.

Οι σπουδαστές μας στα τμήματα κινέζικης γλώσσας είναι ενήλικες, φοιτητές, αλλά και εργαζόμενοι, άτομα όλων των ηλικιών, επαγγελμάτων και ειδικοτήτων. Οι λόγοι οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν κάποιον στην εκμάθηση της κινέζικης γλώσσας είναι ποικίλοι. Όποιο και αν είναι το ενδιαφέρον – προσωπικό ή επαγγελματικό – μια πιστοποίηση γνώσεων της Κινεζικής γλώσσας, αποτελεί σπουδαίο προσόν στην μετέπειτα πορεία κάποιου.

Μαθήματα – Τμήματα

Χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον για την εκμάθηση της Κινέζικης γλώσσας, προσαρμόζουμε τα τμήματα και τα ιδιαίτερα που πραγματοποιούνται στο Honglong, σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών μας.

 

Βασική Εκπαίδευση στα Κινέζικα

Σκοπός Μαθήματος: Η γνωριμία με τα Κινέζικα. Οι μαθητές έρχονται σε πρώτη επαφή με την κινέζικη γλώσσα. Μαθαίνουν την κινέζικη γραφή, την προφορά και την γραμματική. Στο τέλος των μαθημάτων, οι μαθητές χειρίζονται άριστα καθημερινές φράσεις στα κινέζικα και γνωρίζουν πάνω από 150 λέξεις.
Διάρκεια προγράμματος: 6 μήνες
Μέθοδος Διδασκαλίας: Ελληνικά – Αγγλικά
Μέγεθος τάξης: 4-6 άτομα

Μαθήματα HSK

Σκοπός Μαθήματος: Άριστη και μεθοδική προετοιμασία για την πιστοποίηση κινέζικης γλώσσας HSK για σίγουρα αποτελέσματα επιτυχίας. Στο τέλος των μαθημάτων, ο μαθητής έχει όλα τα εφόδια να αποκτήσει την πιστοποίηση HSK στο επιθυμητό επίπεδο, αφού έχει εντρυφήσει στην γραμματική της κινέζικης γλώσσας. Επίσης, μπορεί να χειρίζεται με ευχέρεια τον γραπτό και προφορικό λόγο στα Κινέζικα. Η πιστοποίηση HSK περιλαμβάνει 6 επίπεδα.
Διάρκεια προγράμματος: Από 20 ώρες (ανάλογα με το επίπεδο)
Μέθοδος Διδασκαλίας: Ελληνικά – Αγγλικά
Μέγεθος τάξης: 4-6 άτομα
Προφορικά Κινέζικα

Σκοπός Μαθήματος:Τα προφορικά κινέζικα μαθήματα πραγματοποιούνται χωρίς βιβλία και στυλό, μονάχα προφορική επικοινωνία μέσα σε μία ζωντανή τάξη, με σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων προφορικής επικοινωνίας των μαθητών σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Διάρκεια προγράμματος: 50 ώρες
Μέθοδος Διδασκαλίας: Ελληνικά – Αγγλικά
Μέγεθος τάξης: 4-8 άτομα
Επιχειρησιακά Κινέζικα

Σκοπός Μαθήματος: Άριστη γνώση της Κινέζικης γλώσσας όπως χρησιμοποιείται σε γραφεία, εταιρίες, διασκέδαση, επιχειρηματικές συναντήσεις κλπ. Λεξιλόγιο και εκφράσεις επιχειρηματικών Κινέζικων, για ευκολία συνεννόησης σε όλα τα πεδία επιχειρήσεων. Ιδανικό για ψώνια, τουρισμό, ταξίδια, προγραμματισμό, επισκέψεις, τηλεφωνήματα και ραντεβού. Επίσης, ιδανικό για λεξιλόγιο προσφορών, εταιρικών συμβούλων, τιμολόγηση προϊόντων, διαπραγματεύσεων, συναλλαγών, πρακτικών συμβουλίων εταιριών, διαφήμισης, παραπόνων, εκπαίδευσης προσωπικού, επιθεώρησης εργοστασίων, συζήτησης πολιτιστικών ομοιοτήτων και διαφορών, διοίκησης και μισθοδοσίας, ασφαλιστικών όρων, εμπορικών εκθέσεων, υπογραφής συμβάσεων, αποχαιρετιστήριων δεξιώσεων κλπ.
Διδακτικοί στόχοι: Επίπεδο HSK3, λεξιλόγιο 1200 λέξεων
Διάρκεια προγράμματος: 60 ώρες
Μέθοδος Διδασκαλίας: Ελληνικά – Αγγλικά
Μέγεθος τάξης: 4-6 άτομα
Εκπαίδευση Ελλήνων Καθηγητών στην Κινεζική

Σκοπός Μαθήματος: Οι καθηγητές έχουν την δυνατότητα να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στα Κινέζικα από το Διεθνές Κινέζικο Κολέγιο Πεκίνου (Beijing International Chinese College -BICC).
Απαραίτητα Προσόντα: Επίπεδο HSK2 ή ανώτερο, και προφορική συνέντευξη.
Διάρκεια Προγράμματος: 40 ώρες
Μέθοδος Διδασκαλίας: Ελληνικά – Αγγλικά
Μέγεθος Τάξης: 4-6 άτομα
Μαθήματα μέσω Skype

Σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε, το Honglong προσφέρει μαθήματα κινέζικης γλώσσας μέσω Skype.
Πλεονεκτήματα του διαδικτυακού μαθήματος:

  • Ευέλικτο πρόγραμμα
  • Έμπειροι Καθηγητές
  • Αποτελεσματικότητα
  • Μεθοδικότητα
  • Η καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής

Ενημερωθείτε για τα μαθήματα!