728×90

Φόρμα Αίτησης

Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονική διεύθυνση yahoo, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την διαδικασία υποβολής της αίτησης σας, παρακαλείσθε να χρησιμοποιήσετε διαφορετική διεύθυνση ή να επικοινωνήσετε μαζί μας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να υποβάλετε αίτημα εγγραφής στις εξετάσεις. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα λάβετε αμέσως στο email σας οδηγίες σχετικά με τα επόμενα βήματα (Σε περίπτωση που δεν λάβετε αμέσως το e-mail με τις οδηγίες παρακαλούμε, ελέγξτε τα ανεπιθύμητα μηνύματα σας ή επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα). Όλες οι αιτήσεις και οι πληρωμές πρέπει να παραληφθούν πριν λήξει η προθεσμία.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

!Ενημερώνουμε οτι δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμες θέσεις για τα επίπεδα HSK1 – HSK3 – HSK5 για τις 19 Μαϊου. Παρακαλούμε εαν επιθυμείτε να εξεταστείτε σε ενα απο αυτά τα επιπεδα να επιλέξετε μεταγενεστερη ημερομηνία!

Ονοματεπώνυμο*
(Λατινικά Κεφαλαία - Ταυτότητας)

Το email σας*
(example@example.com)

Ημερομηνία Γέννησης*

Τηλέφωνο Επικοινωνίας*

Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (Α.Δ.Τ)*

Πόσα χρόνια σπουδάζετε Κινέζικα;*

Επιλογή Επιπέδου - Ημερομηνίας Εξέτασης*

Φωτογραφία*
(ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ HSK 4 ΚΑΙ ΠΑΝΩ)

*Όσα πεδία αναγράφονται με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Πληροφορίες  προς τους Υποψήφιους

Η εισαγωγή στις εξετάσεις πραγματοποιείται με την κατοχή του Admission Ticket, το οποίο αποστέλνεται στο e-mail των υποψηφίων  περίπου 12 ημέρες πριν την επιλεγμένη ημερομηνία εξετάσεων και εφόσον έχουν ολοκληρώσει πλήρως τη διαδικασία εγγραφής.

Παρακαλούμε σιγουρευτείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής και απόκτησης του admission ticket  πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

*Σε περίπτωση που έχετε ακολουθήσει τα βήματα αλλά δεν λάβετε το admission ticket  12 ημέρες πριν την διεξαγωγή των εξετάσεων πρέπει άμεσα και απαραιτήτως να επικοινωνήσετε πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων. Η οποιαδήποτε ενέργεια μετά το πέρας της προθεσμίας  δεν  αποτελεί  ευθύνη του εξεταστικού κέντρου HongLong .

Ημερομηνίες Εξετάσεων 2018