Κινέζικα Μαθήματα στο HongLong

Το HongLong προσφέρει Κινέζικα Μαθήματα στις παρακάτω πιστοποιήσεις:

 • Κινέζικα-hsk

  Πιστοποίηση HSK

  Το νέο HSK είναι μία διεθνής τυποποιημένη εξέταση που εξετάζει και αξιολογεί την επάρκεια της κινεζικής γλώσσας. Εκτιμά τις ικανότητες όσων δεν έχουν την κινεζική ως μητρική γλώσσα στη χρήση αυτής στις καθημερινές, πανεπιστημιακές και επαγγελματικές ζωές τους. Το νέο HSK αποτελείται από γραπτή εξέταση και έχει έξι επίπεδα: το HSK (επίπεδο 1), HSK (επίπεδο 2), HSK (επίπεδο 3), HSK (επίπεδο 4), HSK (επίπεδο 5) και το HSK (επίπεδο 6).

  Περισσότερα
 • Κινέζικα-hskk

  HSKK Speaking

  Το HSKK είναι η προφορική εξέταση του HSK. Υπάρχουν τρία επίπεδα προφορικών εξετάσεων, το HSK (επίπεδο αρχάριων), HSK (μέσο επίπεδο) και το HSK (προχωρημένο επίπεδο). Το HSKK πιστοποιεί τις γνώσεις του υποψήφιου στον προφορικό λόγο, εξετάζοντας την ευχέρεια και την ικανότητα χειρισμού καθημερινών φράσεων της κινεζικής γλώσσας.

  Περισσότερα
 • Youth Chinese Test (YCT)

  Το Youth Chinese Test (YCT) είναι μια εξέταση για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, που εξετάζει την ικανότητα τους να χρησιμοποιούν την κινεζική γλώσσα στις σπουδές και στην καθημερινότητα τους. Αποτελείται από τέσσερα επίπεδα: YCT (επίπεδο 1), YCT (επίπεδο 2), YCT (επίπεδο 3), YCT (επίπεδο 4) και έχει δύο ανεξάρτητες εξετάσεις: τις γραπτές και τις προφορικές.

  Περισσότερα
 • BCT-logo

  Business Chinese Test (BCT)

  Το Business Chinese Test (BCT) εξετάζει την ικανότητα των υποψηφίων να χρησιμοποιούν την κινεζική γλώσσα στο εργασιακό περιβάλλον. Αποτελείται από προφορική και γραπτή εξέταση, ενώ διαθέτει 3 επίπεδα: BCT (Επίπεδο A), BCT (Επίπεδο B), BCT (προφορικά). Η ύλη σχετίζεται με τον επιχειρηματικό κόσμο, την καθημερινότητα και τις κοινωνικές επαφές.

  Περισσότερα

Ενδιαφέρεσαι για τις παραπάνω πιστοποιήσεις?